Ivanjičani štrajkovali u Beogradu

Predstavnici auto-škola iz čitave Srbije blokirali su na šest sati  Ulicu kneza Miloša i Nemanjinu u Beogradu. Automobili auto-škola bili su parkirani u dve srednje trake u ovim ulicama, zbog čega došlo do stvaranja velikih gužvi.

Štrajkači, među kojima su bili i Ivanjičani, uputili su se peške do Skupštine Srbije, a zatim protestnu šetnju nastavili do Vlade Srbije.

IL-strajk-autoskola-beograd-2 Ivanjičani štrajkovali u Beogradu

Predstavnici auto-škola odlučili su se na ovaj potez nezadovoljni  promenom  Zakona o bezbednosti saobraćaja koji ih obavezuje na polaganje novog stručnog ispita za produženje licence kako bi nesmetano mogli da obavljaju delatnost.

IL-cest-18-matis Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-FC Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-Borovic Ivanjičani štrajkovali u Beogradu
IL-cest-18-javor-fk Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-PREZIDENT Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-Karapandzic Ivanjičani štrajkovali u Beogradu
IL-cest-18-opstina Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-DZ Ivanjičani štrajkovali u BeograduIL-cest-18-JKP-Ivanjica Ivanjičani štrajkovali u Beogradu

You may also like...

2 Responses

  1. сале kaže:

    Неко чита новине,неко седи у хладу,неко разговара на телефон…то нема на тесту!!! Да је то сви би положили,овако то објашњавање, прописи…тешко да би успели да положе опет…????зато је штрајк решење,да знају неби штрајковали!!!

    • Milan kaže:

      Verujem da se ne bi bunili zbog novog testa ako ne bi morali ništa dodatno da plaćaju. Cilj ovog zakona je otimanje dodatnog novca a da će pritom kvalitet ispitivača ostati isti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.