Vraćeno uslovno zeleno na novom semaforu!

Na osnovu podataka dobijenih brojanjem saobraćaja na novom semaforu vraćeno je uslovno desno zeleno svetlo iz Ulice Milinka Kušića, čije je vreme dobijeno na osnovu skraćenog vremena za novopostavljena direkciona leva skretanja, u Ulicu Boška Petrovića.
Korekcija režima rada sastojala se u preraspodeli vremena na osnovu realnih potreba odnosno snimljenih podataka. Potreba za izmenom režima rada novopostavljenog semafora pojavila se usled uočenih zagušenja iz pravca ulice Milinka Kušića ukidanjem uslovnog zelenog svetla ka Ulici Boška Petrovića.

Mole se vozači da obrate posebnu pažnju kako na pešake tako i na ostale učesnike u saobracaju i prilagode brzinu vožnje na samom ulasku u raskrsnicu.
Takodje, imajući u vidu postavljanje uslovne strelice za desna skretanja ka Ulici Boška Petrovića iz Ulice Milinka Kušića, potrebno je podsetiti vozače da je prolazak kroz raskrsnicu omogucen samo onda kada se steknu uslovi za neometan i bezbedan prolazak, odnosno kada na pravcu kretanja nema ni pešaka ni vozila.

You may also like...

2 Responses

  1. ivanjicanin kaže:

    Tehnoligija je bila dva clana KZM i jednog policajca, par sati brojanja saobracaja i ispravke necije budalastine a VI PROCENITE cije

  2. Nebojsa kaže:

    Dosta je strucnjacima trebalo da uz pomoc tehnologije (a ocito je) uoce budalastinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *