Bogat program za mališane tokom Dečije nedelje (VIDEO)

Dečija nedelja ove godine se odvija se pod sloganom “Gradimo mostove među generacijama – za radost svakog deteta“. Počinje u ponedeljak i obuhvatiće niz aktivnosti u kojima će učestvovati deca, njihovi nastavnici, roditelji, bake, deke, komšije, stariji sugrađani.  Veoma zanimiljiv i pažljivo osmišljen program odvijaće se u vrtićima i školama a lokalna samouprava se potrudila da mališanima obezbedi pozorišnu predstavu u Domu kulture uz besplatan prevoz za svu decu iz udaljenih mesta naše opštine. ‘’Šalabalabajka’’,  pozorišta Dečja zemlja, na programu je 4. oktobra nakon svečanog prijema mališana kod predsednika opštine Ivanjica. Deci iz vrtića pozorište na dar stići će već u ponedeljak.

Osim prosvetnih, kulturnih i sportskih organizacija i ustanova u realizaciji  Dečije nedelje aktivno učestvuju Crveni krst i Centar za socijalni rad iz Ivanjice.

Opširnije o aktivnostima tokom Dečije nedelje  govorile su,  Gordana Mojsilović-savetnik u oblasti obrazovanja u opštinskoj upravi Ivanjica i Gordana Miličević koordinator Dečije nedelje u predškolskoj ustanovi ‘’Bajka’’.

Pogledajte u prilogu!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *