”Motel Radočelo” pobednik memorijalnog turnira Ognjen Bešević Brena

Sedmi po redu memorijalni fudbalski turnir u malom fubbalu „Ognjen Bešević Brena“, održan na Bukovici, zabeležio je najveću posećenost do sada. Ovo sportsko nadmetanje u čast svoga oca, nekadašnjeg fudbalera, organizuju njegovi sinovi Vlade i Miloš. Uz njihovo svesrdno zalaganje i pomoć pedesetak prijatelja i sponzora, svaki novi turnir je masovniji i po broju učesnika ali i posetilaca, među kojima je i veliki broj Breninih prijatelja.

Ognjen Bešević Brena bio je fudbaler bogate karijere. Uveo je FAP iz Priboja u prvu ligu. Posthumno je uzabran za najbolje desno krilo Šumadije iz Aranđelovca, a karijeru je okončao u Zvezdi. Istina nije zaigrao zbog privatnih problema, vratio se u Ivanjicu, zaposlio u Industriji tepiha i tu osnovao FK Itison. Umro je 16. oktobra 2009. godine od problema sa stomačnom aortom, u 65. godini.

  • IL-turnir-bukovica-VII-brena-Milos ''Motel Radočelo'' pobednik memorijalnog turnira Ognjen Bešević BrenaŽelimo da ovaj turnir koji organizuje porodica njemu u čast omasovimo, da preraste u lepu tradiciju. Da bar jednom godišnje okupimo njegove klupske i privatne prijatelje. Da budu deo sećanja na njega, jer je bio izvanredan drug, prijatelj i pre svega otac. Nikada ga nećemo zaboraviti, ostaće da u nama živi kao legenda – kaže za InfoLIGU njegov mlađi sin Miloš.

Nedavno završeni sedmi po redu turnir, okupio je osamnaest ekipa u nekoliko kategorija, a proglašeni su i najbolji igrač, golman i fer plej igrač.

U kategoriji seniora prvo mesto i zlatnu medalju osvojila je ekipa „Motel Radočelo“, dok je drugoplasirani tim „Bor promet“.

Kod pionira zlato je pripalo „Drim timu“, dok je drugu poziciju osvojio „Javor Matis“.

Među petlićima najbolji su bili „Pokemoni“, a na drugom mestu „Bukovički šampioni“.

IL-turnir-bukovica-VII-brena2 ''Motel Radočelo'' pobednik memorijalnog turnira Ognjen Bešević Brena

Među devojčicama prvo mesto pripalo je „Tatinim sinovima“, dok je drugu poziciju osvojila ekipa „Okupatori“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *