ČIKER mtb MARATON prvi put kroz Guču

Afirmisano udruženje biciklista “MTBC Čiker”  iz Kraljeva sa opredeljenjem ka planinskom biciklizmu i ove godine organizovaće biciklistički maraton sa polaznom tačkom iz grada na Ibru. Ovo je već peta godina okupljanja ljubitelja biciklizma, koji će od nedelje 25.juna, tokom svoje desetodnevne avanture proći kroz sledeća odredišta: Guču, Požegu, Užice, Novu Varoš, Prijepolje,Pljevlja , Žabljak, Plužine, Nikšić, Risan i Kotor.

IL-maraton-mapa ČIKER mtb MARATON prvi put kroz Guču

Specifičnost ove biciklističke rute u kojoj će učestvovati 130 biciklista iz raznih zemalja, je što će se kretati mahom makadamskim, šumskim i planinskim putevima, obilazeći turističke destinacije Srbije i Crne Gore.

Učesnici će već u nedelju prenoćiti u Guči, a potom nastaviti put ka primorju. Povratak u Kraljevo zakazan je za 4.07.2017. godine.

Direktor Turističke organizacije ” Dragačevo”, Vukašin Dramlić sa ponosom ističe da će ovog vikenda svi smeštajni kapaciteti u Guči biti popunjeni  i da je ovo početak razvoja sportsko-rekreativnog turizma na području Dragačeva. Tokom nastupajuće letnje sezone u Guči će boraviti predstanici FK ” Rad” iz Beograda, Ženska ekipa KK ” Radnički” iz Kragujevca, odbojkaški klubovi iz Beograda i brojni drugi sportisti.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *