Škola u Prilikama najboljim učenicima podarila sjajno putovanje

Osnovna škola ’’Sreten  Lazarević’’ iz Prilika organizovala je sjajan turističko edukativni izlet za četrdesetak učenika koji su tokom godine uspeli da osvoje jedno od prva tri mesta na okružnim takmičenjima iz različitih predmeta. Sa njima su u obilazak Avalskog tornja, Botaničke bašte i Prirodnjačkog centra u Svilajncu krenuli i predmetni nastavnici.

IL-os-prilike-nagradno-putovanje3 Škola u Prilikama najboljim učenicima podarila sjajno putovanje

Ovo je bila sjajna prilika da se učenici priličke škole lepo zabave ali i prošire svoje znanje.

Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu predstavlja spoj nauke, obrazovanja i turizma na vrlo specifičan način. Takav koncept čini ga jedinstvenim u ovom delu Evrope.Njegova atraktivnost ogleda se u jedinstvu velikog izložbenog prostora i zabavnog dino-parka na otvorenom.

IL-os-prilike-nagradno-putovanje2 Škola u Prilikama najboljim učenicima podarila sjajno putovanje

Delegacija priličke škole imala je priliku da vidi taj izložbeni prostor koji  u samom objektu sadrži četiri tematske izložbe, na čijim postavkama su radili stručnjaci Prirodnjačkog muzeja Beograd i Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

  • IL-dan-skole-prilike-bozovic Škola u Prilikama najboljim učenicima podarila sjajno putovanjeŽeleli smo da našim učenicima, koji su to zaista zaslužili, organizujemo jedno zanimljivo putovanje i po njihovim utiscima rekao bih da smo uspeli. Trudićemo se i dalje da stimulišemo i nagrađujemo decu koja predano rade i na najlepši način predstavljaju našu školu u čitavom regionu.-rekao je direktor OŠ ’’Sreten Lazarević’’, Miladin Božović.

IL-os-prilike-nagradno-putovanje4 Škola u Prilikama najboljim učenicima podarila sjajno putovanje

Tokom ovog poklon putovanja učenici i nastavnici obišli su i turistički kompleks Avalskog tornja koji se prostire na površini od oko 500 kvadratnih metara i rajsko ostrvo u srcu Beogradu, popularnu Botaničku baštu. Oko hiljadu biljaka na otvorenom i isto toliko u zatvorenom prostoru, predstavljale su pravu atrakciju za đake iz Prilika.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *