Nezapamćeno nevreme sinoć pogodilo pojedine delove ivanjičke opstine

Nezapamćeno nevreme pogodilo je sinoć područje Devića i Ostatije. Putni pravac Pridvorica- Devići bio je blokiran zbog ogromne količne blata i otpada koje je jaka kiša nanela za samo nekoliko mituna. Brzom intervencijom meštana, uz dodatnu  pomoćnadležnih institucija u mehanizaciji i ljudstvu, put je kasno noćas osposobljen za saobraćaj a danas će biti nastavljeno sa čišćenjem.

IL-raspad-put-devici2 Nezapamćeno nevreme sinoć pogodilo pojedine delove ivanjičke opstine

Zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović,  kaže da će tek danas komisija moći da obiđe celokupan teren i ustanovi kompletnu štetu koju je sinoćnje nevreme izazvalo.

  • IL-momcilo-mitrovic Nezapamćeno nevreme sinoć pogodilo pojedine delove ivanjičke opstineUspeli smo da uklonimo zemlju kako bismo osposobili taj putni pravac jer je bio potpuno neprohodan. Ostao je blokiran put prema  Čečini. Moram da kažem da su veliki deo posla obavili sami meštani a mi smo na njihov poziv poslali mašinu u ispomoć i danas nastavljamo dalje sa sanacijom posledica ovog nezapamćenog nevremena.Bujice su nanosile blato u visini od metar-dva, tako da sinoć nismo uspeli da obiđemo celokupan teren i sagledamo kompletnu situaciju. Jutros je izašla komisija pa ćemo kompletnu silku imati tokom dana.-rekao je Mitrović.

Osim područja Devića i Ostatije nevreme je sinoć izazvalo štete na putevima i u mesnim zajednicama Luke, Osonica i Radaljevo.

IL-raspad-put-devici3 Nezapamćeno nevreme sinoć pogodilo pojedine delove ivanjičke opstine

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *