Vasiljević na klupi Javor Matisa i naredne sezone (VIDEO)

Zacrtan cilj na početku prvenstva za Javor Matis je ostvaren. Opšti stav uprave ivanjičkog superligaša je da su zadovoljni osmom pozicijom na tabeli i igrom koja je dolaskom novog šefa struke, Srđana Vasiljevića,  podignuta na viši nivo. To je bila smernica čelnicima Javor Matisa da produže ugovor sa Vasiljevićem na još godinu dana. Sportski direktor  Nikola Lišanin najavio je da već postoji interesovanje za tri igrača čiji će eventualni odlazak nadomestiti novim fudbalskim imenima.

  • IL-NikolaLisanin Vasiljević na klupi Javor Matisa i naredne sezone (VIDEO)Zadovoljni smo rezultatom a u narednim danima ćemo pregovarati o eventualnim odlascima i dolascima igrača. Odmah nakon utakmice u Novom Sadu igrači su otišli na pauzu pošto ćemo pripreme verovatno početi već 9. juna. Obaveze prema njima su izmirene, stabilno ulazimo u novu sezonu u kojoj ćemo se truditi da zabeležimo još bolje rezultate. Zdovoljni smo radom trenera Vasiljevića i raduje nas činjenica da će predvoditi tim u novoj sezoni. Takođe smo produžili ugovor i sa golmanom Vladanom Đogatovićem a ovu pauzu iskoristićemo da razgovaramo sa svim igračima oko uslova i ciljeva u novoj sezoni. –rekao je Lišanin.

Da je zadovoljstvo saradnjom obostrano potvrđuje i šef stručnog štaba, Srđan Vasiljević, koji veruje da u narednoj sezoni njegov tim može do boljih partija i rezultata. Pripreme će fudbaleri Javor Matisa sprovesti u Ivanjici. Prvenstvo počinje rano i mora se vredno raditi, poručuje Vasiljević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *