STRAŠNO! Mačku ubili iz puške, psa isekli kosom

Nepoznata osoba u naselju Crnjevo, prethodne noći svirepo je ubila mačku porodice Karadžić. Po nalazima obdukcije životinju je neko ustrelio jer je u njoj pronađen metak, najverovatnije ispaljen iz vazdušne puške. Policija je po prijavi izašla na mesto događaja i obavestila osnovnog javnog tužioca u Ivanjici koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog dela ubijanje i zlostavljanje životinja. Preduzete su sve mere za rasvetljavanje slučaja.

Vlasnica stradale životinje, Gordana Karadžić, kaže da se neće smiriti dok ne budu odgovarali počinioci ovog  zverskog ubistva životinje.

  • Ona je inače bila sa nama u kući. Te noći, negde pred zoru, tražila je da je pustim napolje što sam i učinila. Kad sam se probudila izašla sam da vidim gde je i primetila na komšijskoj terasi okupljene ljude kako nešto pričaju. Prišla sam i videla moju mačku, beživotno je ležala na njihovoj terasi. U prvi mah učinilo mi se da je otrovana, medjutim, kad sam videla krv pozvala sam veterinara koji je uradio obdukciju i našao zrno od metka. Pozvali smo policiju i oni intezivno rade na otkrivanju počinioca. Ne mogu da se smirim niti da zaspim jer razmišljam šta će se sledeće dogoditi. Ko može da ima takav zverski nagon da puca u mačku, šta još može da uradi?-pita Gordana vidno potrešena.

IL-ubijena-macka STRAŠNO! Mačku ubili iz puške, psa isekli kosom

Prema njenom svedočenju ovo nije prvi slučaj u naselju da se na zverski način ubijaju životinje. Takođe tvrdi da je u više navrata imala priliku da čuje zvuke za koje sumnja da su ispaljeni iz vazdušne puške i to tokom dana.

  • Javno pozivam nadležne kao i ljude iz udruženja za zaštitu životinja da ovaj slučaj rešimo kako bi se stalo na kraj demonstriranju sile nad nedužnim životinjama i sličnim zverskim postupcima.-kaže Gordana.

Samo par dana pre ovog nemilog događaja, na kilometar od centra Ivanjice, čoveku su ispred vrata ubili psa. Kaže da je nedužnu životinju našao izbodenu oštrim predmetom, verovatno kosom. Pas je davao slabašne znake života kada je donešen kod veterinara ali se ispostavilo da su povrede ipak bile smrtonosne.

Nemoćan da dokaže ko je to uradio nesrećni čovek okačio je obaveštenja u čitavom naselju upozoravajući meštane da čuvaju svoje ljubimce jer ih neko svirepo ubija.

IL-upozorenje-ubica-pasa2 STRAŠNO! Mačku ubili iz puške, psa isekli kosom

You may also like...

2 Responses

  1. Pravi vlasnik kaže:

    Sigurno je mačka bila na pravom mestu kad ju je ustrelio, kuhinjski sto ili špajz.

    Mačaka i pasa po malim mestima ima na stotine, negde i hiljade, mačke upadaju u kuće i načinju svu hranu koju zateknu,a psi napadaju i kasape malu decu i žene.

  2. Ivana kaže:

    Ovo je zverski,!!!! Onaj ko ovo moze da uradi je monstrum !!!!! Treba ga najstrozije kazniti Strasno je kakva cudovista zive u nasem gradu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *