Škola u Prilikam proslavila 144. rođendan

Osnovna škola  ’’Sreten Lazarević’’ u Prilikama obeležila je 144 godine postojanja. Tim povodom upriličen je prigodan program kao i  izložba radova učenika škole. Direktor ove prosvetne ustanove, Miladin Božović,  sa ponosom je istako da je i ova školska  godina, kao po već ustaljenom pravilu, bila veoma uspešna . Učenici i njihovi nastavnici osvojili su niz vredni  nagrada iz oblasti obrazovanja, nauke, umetnosti i sporta.

IL-dan-skole-prilike Škola u Prilikam proslavila 144. rođendan

Za svečanu rođendansku priredbu spremali su se dugo i temeljno, a učestvovali su svi đaci i njihovi nastavnici.

IL-dan-skole-prilike5 Škola u Prilikam proslavila 144. rođendan

 

  • IL-dan-skole-prilike-bozovic Škola u Prilikam proslavila 144. rođendanDanas sam pogledao čitav program i pozorišnu predstavu i oduševljen sam. Raduje me što su deca maksimalno učestvovala u svim aktivnostima, sami su pravili maske, nastavnici su pisali scenario, radilo se sa puno elena i ljubavi što je rezultiralo ovim fantastičnim nastupom. Trebalo bi puno vremena da se nabroje svi rezultati i uspesi koje smo postigli u prethodnom periodu, ukratko, prezadovoljni smo. Možemo samo da poželimo da nam se ovakve godine ponavljaju i u budućnosti.-rekao je Bozović.

IL-dan-skole-prilike4 Škola u Prilikam proslavila 144. rođendan

Osim prijatelja škole, bivših učenika i meštana, svećanosti je prisustvovao i predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

  • IL-dan-skole-prilike-lazovic Škola u Prilikam proslavila 144. rođendanLično i u ime lokalne samouprave čestitam svim učenicima i zaposlenima dan škole. Želim vam i dalje puno uspeha i zdravlja i da vam svaka naredna  godina bude u znaku dobrih rezultata. Podržaćemo svaku dobru ideju i inicijativu da se deci obezbede što bolji uslovi za školovanje i zdrav način života. U tom smeru obezbedili smo , u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, dodatnim 6.200.000 dinara kako bi ova sportska hala dobila grejanje.-rekao je Lazović.

IL-dan-skole-prilike2 Škola u Prilikam proslavila 144. rođendan

U jednočasovnom svečanom programu predstavili su se mladi glumci, recitatori i hor, svi iz škole ’’Sreten Lazarević’’ u Prilikama.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *