Osumnjičenom za pedofiliju određen pritvor 30 dana

Kako nezvanicno saznajemo, M M.(35) iz Ivanjice koji je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv polne slobode prema maloletnom licu, danas je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Osumnjičeni se tereti da je, tokom prethodna dva dana, putem svog fejsbuk profila jedanaestogodišnjoj devojčici slao poruke i fotografije neprimerene sadržine. Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela mobilni telefon i lap top koji su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Podsećamo, pedofila je razotkrio otac maloletnice. Kada mu se devojčica požalila da dobija čudne poruke na fejsbuku od nekog čoveka, on je preuzeo dopisivanje sa istim da bi razotkrio njegove namere. Šokiran sadržajem poruka koje je pedofil slao njegovoj devojčici otac je odmah slučaj prijavio policiji.

  • Juče mi bila slava, zamolio sam goste da ne dolaze uz izvinjenje jer nisam sposoban da normalno funkcionisem. Celu noć oka nisam sklopio. Samo mi se po glavi smenjuju slike poruka i nije mi dobro. Razmisljam koliko ih ima ovakvih. Svi smo mi deci obezbedili mobilne telefone da imaju društvene mreže ali se pitam koliko roditelji imaju uvida u ono što se tmo dešava. Ja sam još imao i sreće da mi je dete odmah u startu pokazalo poruke pa sam razotkrio pedofila.-prića priča P.V. otac maloletne devojčice koja za malo da bude žrtva pedofila sa fejsbuka.

Sa teškom mukom u glasu otac za naš portal  prepričava čitav događaj.

  • Ćerka mi je nakon prve tri poruke rekla kako joj neki  nepoznat čovek šalje poruke na fejsu. Odmah sam reagovao, pročitao dopisivanje i u trenutku mi je bilo jasno šta se dešava. Nastavio sam da se dopisujem u ime ćerke sa njim, bilo je sve gore i gore…Nisam mogao da podnesem sve to i prva pomisao mi je bila da mu svašta uradim, a onda sam se požalio Igoru Juriću koga imam za prijatelja na fejsu. Zahvaljujući savetu koji mi je dao, i hvala mu do neba, sabrao sam se i otisao u policiju odakle sam nastavio da se dopisujem sa njim . To je trajalo, želudac mi se okretao od mučnine. Stizale su poruke iako je znao da je reč o devojčici  od jedanaest godina, kulminiralo je sa golim slikama donjeg dela tela. Teši me jedino što sm na vreme preuzeo dopisivanje pa sam zaštitio koliko-toliko svoje dete od užasnog sadržaaj i tih slika i svega…Verujem da ne mogu ljudi ni da zamisle koliko je ovo strašno, i ne daj Bože da iko od roditelja doživi moje iskustvo. Neću se smiriti dok ne čujem da je dobio kaznu koju zaslužuje.-zaključuje otac.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *