Građani Arilja živim štitom brane staricu od iseljavanja (VIDEO)

Gvozden Lazović iz Arilja ostao je bez lokala koji je kupio pre 21 godinu a Stojanka Vukotić  nije izbačena na ulicu iz porodične kuće isključivo  zahvaljujući  komšijama i prijateljima koji su živim zidom sprečili sudske izvršitelje da je isele. Problemi su nastali kada se kuća Stojanke Vukotić ,u kojoj se nalazi i Lazovićev lokal, nakon sudskog spora našla na licitaciji.

U dva navrata sudski izvršitelji pokušali su da isele Stojanku a kako kaze Lazović, novi pokušaj  je u utorak 24. maja.

  • Narod brani Stojanku jer znaju da je u pravu. Ona, kao i ja, smo žrtve velike prevare.-kaže Lazovć  dodajući da je regularno kupio lokal od PP Ičelića i PP Markusa i da nije bio stranka u sporu.Ipak bez istog je ostao, kako tvrdi, na prevaru ali neće odustati od borbe. Ja sam mnogo uložio u taj lokal i ne dozvoljavam da mi ga neko otme. Stojanka oduvek živi u ovoj kući koju su joj oteli na na licitaciji koja nije imala uslove za sprovođenje. Stojanka je podnela i krivičnu prijavu protiv postupajućeg sudije, sve je na Apelacionom sudu i konačna odluka još nije doneta.-tvrdi Lazović.

IL-arilje-pokusaj-iseljavanja2 Građani Arilja živim štitom brane staricu od iseljavanja (VIDEO)

U svakom slučaju Stojanka i Gvozden kažu da su pokušali sve kako bi dokazali da deo stambenog prostora i lokal ove zgrade pripadaju njima. Sada im ostaje samo da veruju u narod koji ih brani i Božiju pravdu.


Gradjani Arilja uputili su pismo premijeru Aleksandru Vučiću.

GOSPODINE PREMIJERU,

Molimo Vas, DA SPREČITE PRAVNO NASILJE nad osamdesetogodišnjom staricom iz Arilja koja će , kako mnogi građani smumnjaju, ostati bez krova nad glavom na ulici.

Molimo Vas da ne kršite zakon , već da sprečite nepravdu i pokažete snagu države u zaštiti građana , u smislu da preispitate okolnosti pod kojim će Stojanka Vukotić iz Arilja ostati bez krova nad glavom.

Stotine građana koji ovih dana brane njenu kuću , smatraju da se radi o prevari nad starom osobom, u kojoj su učestvovali najverovatnije pojedini činovnici iz državnih organa.

Time ćete i nas i ostale građane iz ovog dela Srbije, gde ste imali veliku podršku, uveriti da se zalažete za PRAVNU DRŽAVU i u čemu ćemo vam i mi građani sigurno pomoći.

Nema boljeg primera i prilike za to, nego što je slučaj Stojanke Vukotić koja je samo zahvaljujući stotinama građana Arilja , još uvek u svojoj kući , ali možda samo do utorka 25.04.2017.godine kada je najavljeno ponovno izbacivanje iz kuće.

Građani Arilja

You may also like...

3 Responses

  1. Nenad kaže:

    Ovde komentara nema. Svako ko pročita ovu objavu ostaje bez komentara.

  2. Dragan S. kaže:

    U ovoj državi mnogo toga ne valja, mnogo toga ne funkcioniše, ali sudstvo…sudstvo je dno dna. Kod nas ni pravosnažna presuda ne znači ništa, naprotiv, ako druga straana (koja nije u pravu) ima veze, sve je moguće, pa i to da se presuda poništi. Da ne dužim, sudstvo je najveća bruka ove države, nazovi države!

  3. Srboljub kaže:

    Meni ovo pismo zvuči kao “Gospodine džeL…, molimo vas da razmotrite pogubljenje dinamitom umesto sekirom”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *