Andrija Milošević oduševljen Nušićijadom i Ivanjičanima

Poznati glumac Andrija Milošević oduševio je Ivanjičane u predstavi ’’Krčmarica Mirandolina’’ koja je ispunila salu Doma kulture do poslednjeg mesta.

U sjajnom raspoloženju Milošević je potpisao na stotine autograma nakon predstave a sa novinarima je podelio oduševljenje ovim gradom, na prvom mestu festivalom Nušićijada.

IL-krcmarica-mirandolina-andrija-i-obozavatelji Andrija Milošević oduševljen Nušićijadom i Ivanjičanima

  • Imate jedan veliki, odličan festival i to morate da negujete jer je od ogromnog značaja za Ivanjicu. Moram reći da svi glumci rado dolaze na Nušićijadu i uvek ponesu najlepše uspomene sa festivala.

Na pitanje kako komentariše želje Ivanjičana u okviru akcije ’’Na pola puta’’  da pozorište Boško Buha ponovo gostuje na Nušićijadi, jer su ostavili sjajan utisak, Andrija je oduševljeno prokomentarisao.

  • Fenomenalno. Evo vidite da je u pitanju obostrana pozitivna emocija. Iskreno me raduje ta činjenica i nadam se da ćemo se videti ove godine na Nušićijadi.

IL-krcmarica-mirandolina-2 Andrija Milošević oduševljen Nušićijadom i Ivanjičanima

Osim festivala, popularnog glumca oduševile su i prirodne lepote ove varoši.

  • Ivanjica je zaista predivan grad, posebno u periodu s’ proleća na leto, i greota je da pored tako fascinantne prirode, divne hrane i svega što se ovde proizvodi, nema dobar put. I da ljudi ovde zbog toga trpe a ova varoš može da bude fenomenalno turističko mesto. Siguran sam da bi svi u Ivanjici mogli sjajno da žive od turizma i da ih je briga za sve ostalo, samo  je potreban dobar put do ovog lepog mesta.-rekao je za InfoLIGU, Andrija Milošević.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *