Pozitivan rezultat u Lučanima bi otvorio vrata ”plej ofa”

Fudbaleri Javor Matisa iskoristili su pauzu u prvenstvu da odigraju prijateljski meč sa ekipom Borca u kojem su, golom Kikovića, slavili pobedu. Medjutim, po rečima šefa stručnog štaba, Srđana Blagojevića, važnije od rezultata je što su nakon ovog susreta proširili spisak igrača koji konkurišu za prvi tim.

  • Atmosfera u ekipi posle pobede nad Metalcem je, logično, na dosta visokom nivou. Ide nam na ruku i reprezentativna pauza u kojoj smo mogli dobro da sagledamo sve nedostatke, radimo na eliminisanju istih i učvrstimo one dobre segmente u igri. Prijateljska utakmica protiv Borca omogućila nam je da pružimo jednaku šansu svim igračima i mogu reći da sam zadovoljan, prevashodno, energijom koju su iskazali na jako teškom terenu. Sa zadovoljstvom konstatujem da se spisak igrača za utakmicu u Lučanima proširio.-rekao je Blagojević.

Ivanjičane očekuje veoma težak meč protiv komšija u Lučanima, a eventualna pobeda mogla bi da im osigura ulazak u plej of.

  • IL-blagojevic-javor-matis Pozitivan rezultat u Lučanima bi otvorio vrata ''plej ofa''Preostaje nam ova nedelja da se zaista dobro i temeljno pripremimo za gostovanje u Lučanima. Znamo koliko nas težak posao očekuje jer ćemo odmeriti snage sa jednom veoma kvalitetnom ekipom. U fazi smo analize njihovih potencijala, sigurno je da takvom protivniku nećemo pretiti ali se nećemo ni predavati do poslednjeg zvižduka sudije. Želimo da ostvarimo pozitivan rezultat jer smo svesni da bi nam to otvorilo vrata plej ofa. Dobro smo raspoloženi, daćemo maksimum, a verujem da predanošću i zalaganjem  možemo i do bodova.-zaključio je Blagojević

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *