Ivanjičani deklasirali Valjevce

U Ivanjici je za vikend odigran derbi kola  Druge futsal lige Zapad između KMF ‘’Ivanjica’’  i KMF ‘’RB’’ iz Valjeva. Domaćin je slavio sa neverovatnih  9 : 2.

Sjajna fudbalska predstava dve ekipe sa vrha tabele Druge lige – grupa Zapad, bila je praznik za oči ljubiteljima ovog sporta.

Domaćini  orni da pobede lidera na tabeli, ušli su veoma agresivno u meč što je rezultiralo sa brzih šest faulova i ranim vođstvom gostiju. U desetom minutu na semaforu je stajalo 0-2. Međutim, Ivanjičani hrabrom i pametnom igrom brzo izjednačavaju i preokreću rezultat. Publika je  je svoje miljenike ispratila na poluvreme rezultatom 6-2.

U nastavku utakmice ekipa RB-a pokušala je da preokrene rezultat sa pet igrača u polju, ipak ne uspeva da anulira prednost sjajnih momaka iz KMF ‘’Ivanjica’’. Odličnom igrom u odbrani oni odolevaju napadima gostiju i postižu još tri efektna gola za konačnih 9 : 2.

Dominacija domaće ekipe rezultirala je ubedljivom pobedom ali se mora istaći fer i korektan odnos gostiju koji su se znalački borili do poslednjeg zvižduka sudije. Ivanjičani su  u drugom delu prvenstva postigli 23 gola a primili samo 5 u susretima sa tri prvoplasirane ekipe što govori o trenutnoj formi KMF ‘’Ivanjica’’!

  • IL-Milos-Krivokuca Ivanjičani deklasirali ValjevceŠta da kažem. Fenomenalna utakmica. Mislim da su naši momci ostavili srce na terenu i zasluženo pobedili. Ekipi RB-a čestitke na fer igri i puno sreće u nastavku prvenstva. Dugujemo, naravno, ogromnu zahvalnost našoj vernoj publici što se odazvala u velikom broju i pružila sjajnu podršku ekipi na terenu.Bez navijača sigurno ne bi bilo isto. Nadam se da su svi uživali u sjajnoj futsalskoj predstavi – saznajemo od trenera Miloša Krivokuće.

KMF ‘’Ivanjica’’ za vikend čeka  novo iskušenje u Kragujevcu protiv istoimene ekipe.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *