Novi poraz Javor Matisa u nastavku prvenstva

Fudbaleri Spartaka ostvarili su pobedu u 23. kolu Superlige Srbije, savladavši Javor 3:2 u Ivanjici, pogocima Kerkeza, Jovovića i Mudrinskog iz penala.Za domaćina precizni su bili M’futila i Tripković.

Veoma težak teren, natopljen vodom, diktirao je tempo utakmice ali fudbaleri obe ekipe žarko su želeli pobedu pa su maksimalnim zalaganjem pokušali da savladaju prepreke koje su neplanirani sneg i kiša izazvali.

  • IL-srdjan-blagojevic-trener-javor-matis Novi poraz Javor Matisa u nastavku prvenstvaI pored svih dešavanja na terenu, moram reći da je ovo zaslužena pobeda Spartaka. Moja ekipa nije adekvatno ušla u utakmicu što mislim da je osnovni uzrok današnjeg poraza. Iako smo apostrofirali veliki značaj ove utakmice nismo bili dovoljno homogeni u toj energiji koju smo prikazali na utakmici. Jedan broj igrača nije bio dovoljno psihološki pripremljen na ovakvu borbu i naboj koji nose utakmice ovog tipa. Neshvatljivo je to što se desilo kod drugog gola Spartaka kada smo dozvolili da nam igrač prođe kroz celu odbranu i postigne gol. Nakon primljenih golova momci su uložili veliki napor, ali ako to ne uradite od samog početka onda ne možete ni biti nagrađeni.- rekao je posle utakmice trener Javor Matisa, Srđan Blagojević

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *