Nušićijada sa prijateljima na beogradskom Sajmu turizma 2017

Ivanjički praznik humora i nesvakidašnji festival kulture i zabave “Nušićijada” i ove godine će se predstaviti na Sajmu turizma u Beogradu, koji se održava u poslednjem februarskom vikendu. Termin za druženje sa Nušićijadom, koje organizuju Udruženje građana KudeS i Turistička organizacija opštine Ivanjica, rezervisan je usred centralnog sajamskog dana, u subotu 25. februara u 12:30 časova.

Pored Milana Milosavljevića, glumca u ulozi Branislava Nušića, prisutnima će se obratiti novinar i humorista Zoran Kesić, jedan od najvećih prijatelja Nušićijade, koji ponovo ima priliku da baš na prezentaciji festivala nastavi svoju kampanju „Smehom do pobede“.

U svojevrsnom performansu u kom će učestvovati volonteri festivala, organizatori Nušićijade prikazaće kraći film o prošlogodišnjoj manifestaciji koja je održana pod sloganom “Premošćavanja”, i podsetiti na sve mostove koje Nušićijada gradi.

Konačno, na sajmu će biti najavljena osma po redu Nušićijada, koja se ove godine održava od 25. do 27. avgusta, i obeležava pola veka od začetka nušićevanja u Ivanjici. Tom prilikom biće predstavljena višelisna publikacija koja se u danima sajma može prelistati i na zvaničnom sajtu festivala.

IL-koricebrosura1617web Nušićijada sa prijateljima na beogradskom Sajmu turizma 2017

Klikom na sliku prelistajte novu brošuru Nušićijade!

Organizatori, ljubitelje Nušićijade pozivaju da ih posete u subotu 25. februara u 12:30 časova, na štandu Turistčike organizacije opštine Ivanjica, u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, u Hali 4, prisustvuju promociji osme obnovljene Nušićijade, i podsete se da i ove godine treba da budu viđeni za Ivanjicu!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *