Novi fudbalski biser sa Moravice

Javor Matis uspešno nastavlja da sprovodi politiku kluba koja se zasniva na stručnom usavršavanju i afirmaciji mladih igrača. I ovaj put u prelaznom roku stiglo je nekoliko talentovanih fudbalera od kojih se očekuje da doprinesu dobrim igrama Ivanjičana u prolećnom delu sezone.

Ipak, najjači utisak do sada ostavio je Miroslav Miki Maričić za koga se slobodno može reči da je biser ivanjičke škole fudbala. Sada već standardni prvotimac kluba iz Ivanjice pruža sjajne partije u pripremnim utakmicama i već je veđen kao adekvatna zamena za Darka Bjedova, koji je iz Javor Matisa prešao u Gent.

IL-18-rodjendan-miki-marinovic Novi fudbalski biser sa Moravice

Mikijeva rođendanska torta podeljena sa saigračima

Maričić je prošao sve selekcije Javora i na sjajnom je putu da izgradi odličnu sportsku karijeru. Izuzetno tehnički potkovan, sa istančanom preciznošću pri šutu i dobrim pregledom igre, ovaj  osamnaestogodišni momak već je postao miljenik publike a i saigrača.

  • Sanjao sam o tome kako ću  jednog dana zaigrati u prvom timu Javor Matisa. Trudio sam se, nije bilo lako uskladiti školu i treninge, ali kada nešto volite , nema prepreka. Ne treba posebno govoriti kakva je motivacija za mene to što sam stao uz rame velikim igračima poput Milovića, Djokića, Djogatovića i da ne nabrajam dalje….Moram opravdati poverenje kluba i saigrača, trudiću se maksimalno.-kaže Maričić.

Ukoliko nastavi ovim tempom pred njim je sjajna karijera, kažu poznavaoci sportskih prilika, a njemu je trenutno želja da se ustali u prvih jednaest u Javor Matisu.

  • Javor je veliki klub i čast je biti deo takvog kolektiva. Ovo je sredina u kojoj se svakom igraču omogućava stručan rIL-Miroslav-Maricic Novi fudbalski biser sa Moravicead na zavidnom nivou kada je reč o kvalitetu, pa je u tom smislu neizbežan napredak, ako ozbiljno shvatate i volite fudbal. Posvetio sam se maksimalno ovom sportu i neizmerno mi znači podrška koju imam od strane kluba.-kaže Miroslav Miki Maričić.

Maričićeve saigrači potvrđuju da je reč o veoma talentovanom fudbaleru koji unosi živost na teren i dodaju da mladić poseduje sjajn osećaj za gol. Predviđaju mu uspešnu karijeru.

You may also like...

2 Responses

  1. prijatelj kaže:

    Upornost ,nauceno od dobrih trenera sprovodi u praksu, mladost , u pobede licne i Javora, i vecih klubova.

  2. Liško kaže:

    Tako je Komadinac….samo napred

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *