Bjedov iz Javor Matisa u belgijski Gent

Najbolji strelac Javor Matisa, Darko Bjedov,  potpisao je trogodšnji ugovor sa belgijskim Gentom. Nakon što je  sjajnim partijama obeležio polusezonu u ivanjičkom superligašu, postigavši deset golova  Bjedov se preporučio najvećim klubovima u okruženju. Kako saznajemo u klubu iz  Ivanjice za ovog  sjajnog momka vladalo je ogromno interesovanje, na kraju je postignut dogovor sa Gentom na obostrano zadovoljstvo.

IL-Bjedov-javor-Partizan Bjedov iz Javor Matisa u belgijski Gent

Sportski menadžment potvrdio je da transfer zadovoljava oba kluba a na prvom mestu Darka Bjedova, čime se nastavlja tradicija ivanjičkog superligaša da svoje igrače promoviše i transferiše u najbolje klubove.

  • IL-Bjedov Bjedov iz Javor Matisa u belgijski GentPrezadovoljan sam zaista, Gent je odličan evropski klub,učiniću sve da opravdam poverenje ljudi iz tog kluba ujedno i trenera. Želeo bih da se zahvalim Javoru počev od rukovodstva preko stručnog štaba i mojih saigrača na predivnih šest meseci  provedenih sa njima u Ivanjici. Mnogo su mi značili i znam da imaju veći deo zasluga što se moj fudbalski san polako ostvaruje. Mnogo sreće im želim u nastavku prvenstva.-poručio je Darko Bjedov.

You may also like...

2 Responses

  1. ja kaže:

    hvala ,bravo i srecno

  2. ja kaže:

    svaka cast zasluzio je.bravo za klub i odlican rad .ljuljaj javore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *