Bojović leđima sačuvao bod u Lučanima

Metalac je poveo, ali nije iskoristio priliku da ostvari pobedu u komšiluku.

Pred 300 gledalaca u Lučanima, po vema teškim uslovima za igru, zaleđenom terenu  i temperaturi koja je išla u minus igrači Mladosti i Metalca borili su se za svaku loptu. Nizale su se šanse a postignuta su i dva gola.

Mladost – Metalac 1-1

Gosti su došli do prednosti u 51. minutu, posle šuta Walberta, Krznarić je odbio loptu na nogu Milanu Stojanoviću koji je sa pet metara pogodio nebranjeni deo mreže. Izjednačenje je stiglo u 72.minutu, posle karambola u šesnestercu Metalca. Na odbijenu loptu je natrčao Gavrić, topovski šutirao prema golu, postavio se Milan Bojović koga lopta pogađa u leđa, menja putanju i vara golmana Belića.

Ovim golom Bojović se probio na drugo mesto liste strelaca u domaćem prvenstvu sa devet golova. Ispred njega je samo Leonardo iz Partizana sa golom više.

Nenad Vanić, trener Metalca, nije krio nezadovoljstvo činjenicom da ih ne prati sreća vež duže vreme.

  • IL-trener-Metalac Bojović leđima sačuvao bod u LučanimaKao i više puta do sada nismo uspeli da sačuvamo prednost. Nemao sreće, lopta je pogodila igrača u leđa i završila u našem golu. Obe ekipe sui male svoje prilike, Mladost u početku, mi kasnije u dva navrata, tri sjajne kontre koje smo morali da realizujemo, a nismo.  Ipak u drugom poluvremenu smo došli do svoje prilike i dali gol. Nadam se da će se i nama sreća okrenuti i doći u nekim od narednih utakmica.

Pomočni trener Mladosti, Goran Stanić, kaže da je umor učinio svoje.

  • IL-pom-trener-Mladost Bojović leđima sačuvao bod u Lučanima Utakmica protiv Zvezde je ostavila veliki trag, moramo biti zadovoljni jer smo imali malo vremena za oporavak ekipe. Bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strain. Gubili smo, uspeli nakon toga da postignemo gol, vratili se rezultatski u igru. Zatim je usledila  još jedna šansa za preokret ali nismo uspeli do njega da dođemo.  

Narednog vikenda Lučanci će u okviru derbija kola Super lige Srbije gostovati Napretku iz Kruševca dok Metalac čeka Voždovac.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *