Park za decu u Ivanjici

U okviru kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, koju sprovode SBB, United Group Fondacija i Total TV, doniran je  park za decu u Ivanjici, u dvoristu dečijeg vrtića Zvončica na Mrkočevcu.

Donacijom parkova, kompanije žele da omoguće najmladjima da uživaju u druženju i igri na otvorenom. Pored prostora za igru, deci će na raspolaganju biti i novi tobogani, ljuljaške, klackalice i penjalice. Postavljene su klupe, kao i kante za smeće, kako bi površine za igru ostale čiste.

Povodom otvaranja parka, prisutnima je dobrodošlicu poželela Zorica Bosnjaković, koordinator United Group Fondacije, kao i Zoran Lazović, predsednik opštine Ivanjica.

  • IL-Zorica-Bosnjakov Park za decu u Ivanjici

    Zorica Bošnjaković

    U okviru kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, sproveli smo akcije čišćenja u više od 20 gradova, želeći sopstvenim primerom da pokažemo kako je moguće živeti u lepšem i zdravijem okruženju. U okviru kampanje smo donirali parkove širom zemlje, jer želimo da najmladjim sugradjanima obezbedimo mesto za igru na otvorenom, ali i da nauče da prostor i mesta gde provode vreme održavaju čistim i ne bacaju djubre gde mu nije mesto. Na taj način će od malena imati ekolosku svest koju će moći da prenesu i na ostatak svog okruženja. Ivanjica je jedan od 16 gradova koji je zahvaljujuci donaciji UG, SBB-a i Total TV-a, obezbedio još jedan prostor za igru svojoj deci. Danas, nakon Ivanjice ćemo otvoriti i parkove u Arilju i Sevojnu. – izjavila je Zorica Bošnjaković, koordinator United Group Fondacije.

 

  • IL-Lazovic Park za decu u Ivanjici

    Zoran Lazović

    Želim da se zahvalim kompaniji SBB, UG Fondaciji i Total TV-u na donaciji i dobroj volji, kao i na tome što predstavljaju kompanije koje imaju sluha za naše najmladje. Ovo je velika stvar za našu opštinu i u  ime Ivanjice želim da se zahvalim na lepoj saradnji i očekujem da ćemo ubuduce raditi na sličnim projektima.  – izjavio je Zoran Lazović, predsednik opstine Ivanjica.

Zadovoljstvo nije skrivala ni direktorka predškolske ustanove ‘’Bajka’’,  Vesna Nikolić.

  • IL-Vesna-Nikolic Park za decu u Ivanjici

    Vesna Nikolić

    Ovaj prostor mnogo će značiti mališanima, više će vremena provoditi na otvorenom  što je od velikog značaja za njihov fizički razvoj.  Sa druge strane na ovaj način razvijaćemo svest o očuvanju životne sredine.-rekla je Nikolićeva.

 

Društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, pokrenuta je sa ciljem odgovornog ponašanja prema životnoj sredini. Podršku inicijativi dale su i ličnosti iz javnog života, koje su motivacionim porukama pozvale na promenu svesti svih nas.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *