Obaveštenje Opštinske uprave Ivanjica

O B A V E Š T E NJ E

 

  1. ODOBRAVA SE svim ugostiteljskim i trgovinskim objektima na području opštine Ivanjica, produženo radno vreme povodom održavanja Nušićijade i to:

– Za 22. avgust 2024.godine (četvrtak na petak), do 01,00 čas, sa pružanjem ugostiteljskih usluga i emitovanjem muzike ili priređivanja muzičkog programa  najduže do 00,30 časova.

– Za 23, 24. i 25. avgust 2024.godine (petak na subotu, subota na nedelju i nedelja na ponedeljak), do 03,00 časa, sa pružanjem ugostiteljskih usluga i emitovanjem muzike ili priređivanja muzičkog programa  najduže do 02,30 časa.

  1. ODOBRAVA SE svim prodavnicama hleba i peciva i objektima za brzu pripremu hrane na području opštine Ivanjica produženo radno vreme povodom održavanja Nušićijade i to:

– Za 22. avgust 2024.godine (četvrtak na petak), do 01,30 čas.

– Za 23, 24. i 25. avgust 2024.godine (petak na subotu, subota na nedelju i nedelja na ponedeljak), do 03,30 časova.

  1. OBAVEZUJU SE svi vlasnici ugostiteljskih objekata da tokom trajanja festivala emituju muziku u duhu manifestacije (starogradsku muziku), a radi očuvanja ugleda, autentičnosti i trajanja Nušićijade.
  2. ZABRANJUJE SE ugostiteljskim objektima da tokom trajanja manifestacije na otvorenom prostoru emituju muziku na razglas.
  3. U slučaju da vlasnici ugostiteljskih objekata ne budu postupali u svemu po odobrenju iz ovog Zaključka, snosiće zakonske posledice, odnosno smatraće se kao da ne postupaju po osnovnim odredbama Odluke o radnom vremenu.

OBAVEZUJU SE svi vlasnici ugostiteljskih radnji da tokom trajanja festivala emituju muziku u duhu manifestacije (starogradsku muziku), a radi očuvanja ugleda, autentičnosti i trajanja Nušićijade.

Potrebno je da vlasnici ugostiteljskih objekata održavaju red i mir u svojim ugostiteljskim objektima.

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE IVANJICA

il-nusicijada-2019 Obaveštenje Opštinske uprave Ivanjica

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *