Javni poziv za mlade – ”Kurs 3D modeliranje i štampanje”

Na konkursu za Podizanje kapaciteta Regionalnih inovacionih satartap centara u saradnji sa Naučno tehnološkim parkovima, koji je raspisao Fond za inovacionu delatnost Republike Srbije, Opštini Ivanjica – Kancelariji za mlade dodeljena su sredstva za realizaciju programa Centra za razvoj inovacija Ivanjica. Projekat se realizuje u konzorcijumu sa Naučno tehnološkim parkom Čačak.

U okviru pomenutog programa planirana je i realizacija Kursa “3D modeliranje i štampanje”.

IL-Modeliranje-kurs-1 Javni poziv za mlade - ''Kurs 3D modeliranje i štampanje''

Ovaj savremeni kurs obuhvata upoznavanje sa 3D modeliranjem, izradu virtuelnog modela za 3D štampu (3D CAD modeliranje), upoznavanje sa tehnologijom i opremom za 3D štampu, digitalnu pripremu modela za štampu (slicing) i sam proces 3D štampe na savremenoj opremi. Veliki deo kursa posvećen je praktičnom radu na razvoju 3D modela, pripremi modela za štampu, samom procesu 3D štampe i obradi odštampanih modela. Polaznici će nakon kursa ovladati celokupnim procesom razvoja, pripreme i štampanja modela, i steći uvid u neke od najakutelnijih tehnoloških i dizajnerskih tendencija. Obezbeđeni su svi alati i materijali potrebni za praktičnu realizaciju, a polaznici će dobiti sertifikat o završenom kursu.

IL-Modeliranje-kurs-3 Javni poziv za mlade - ''Kurs 3D modeliranje i štampanje''

Na obuku se mogu prijaviti svi zainteresovani mladi na teritoriji opštine Ivanjica. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Nakon realizacije kursa 3D modeliranja i štampanja svi polaznici koji budu želeli imaće priliku po prvi put da pohađaju i kurs 3D skeniranja. Kurs će takođe biti namenjen i svim ostalim zainteresovanim mladima, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o samoj realizaciji istog.

Prijave za kurs se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica  ili na brojeve telefona 064-8899-486 i 064-4192-407.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *