OKK Ivanjica – Očekivanja pred nastupajuću sezonu u 2.MLS (VIDEO)

Prvotimci OKK Ivanjica započeli su pripreme za novu sezonu. Juče je po prvi put cela ekipa bila na okupu, predvođena novim trenerom Blagojem Ivićem, stručnjakom koji je pre ivanjičke ekipe vodio subotički Spartak, KK Crnokosu, somborski Džoker… Proslavio se i u ženskoj košarci, gde je pored Spartaka vodio i ekipe Bora, Vrbasa i Partizana.

Deo igrača koji su izborili prošle godine plasman u viši rang takmičenja napustilo je tim. Otišli su  pored trenera Miljana Marjanovića i igrači: Jovan Marjanović, Vasilije Dulović, Nikola Obradović, Aleksandar Vasić, Aleksandar Arsović i Dimitrije Krunić. U ekipi su ostali, kapiten Milan Davidović, Ognjen Stojanović, Vladimir Nikolić, Lazar Kovačević, a novi igrači su Veljko Karapandžić, Nemanja Knežević, Matija Milošević, Matija Kustudić, Jagoš Kremić, Aleksandar Miletić.

Prema rečima stručnog štaba cilj kluba je da se obezbedi opstanak u ligi i da se stvori zdrava sredina za razvoj mladih perspektvnih igrača.

Seriju pripremnih utakmica Ivanjičani su započeli na turniru u Kranju, gde su, pored domaće ekipe, snage odmerili sa ekipama Zlatoroga Laško i ljubljanske Ilirije, a već danas ih očekuje prijateljska utakmica sa ekipom KK Šentjura, slovenačkim prvoligašem. Utakmica počinje u 18 h i 30 minuta, u sportskoj hali OŠ „Kirilio Savić“ u Crnjevu.

viber_slika_2024-09-10_21-57-05-261 OKK Ivanjica - Očekivanja pred nastupajuću sezonu u 2.MLS (VIDEO)

S’obzirom na veliku zainteresovanost navijača za predstojeću sezonu, klub  je pustio u prodaju pakete karata za sve utakmice u sezoni. Kupovinom istih, dobijate određene poklone, kao  povoljnosti za kupovinu opreme kluba.

Članska karta “Gledalac” :

Ulaznica za sve domaće utakmice

Poklon majica kluba

Učestvovanje u svim nagradnim igrama

20% popusta na klupsku opremu

Cena : 2 000 dinara

Članska karta “Prijatelj kluba” :

Mesto na parketu za sve domaće utakmice

Poklon majica i dukserica kluba

Učestvovanje u svim nagradnim igrama

Cena : 10 000 dinara

Dodatne informacije i rezervacije članskih karti su moguće porukom na instagram stranici ili na broj telefona +381666650656

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *