Mališani sa KiM po četvrti put u KASTA kampu u Ivanjici (VIDEO)

Stotinu dece sa prostora Kosova i Metohije učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom košarkaškom kampu KASTA koji se održava u Ivanjici. Jedna grupa od pedeset mladih košarkaša i košarkašica iz Leposavića i Kosovske Mitrovice boravila je u ovom kampu od 9. jula, a ostatak mladih sportista iz Zvečana i Zubinog Potoka stigla je juče u kamp u kome će boraviti do 24. jula.

Novu grupu dece ispred Kancelarije za KiM dočekala je Gordana Ađančić koja im je poželela prijatan boravak u Ivanjici uz želje da u kampu unaprede svoje košarkaško umeće. Mališani se nadaju da će provesti nezaboravne trenutke u druženju sa svojim vršnjacima i da će steći nova prijateljstva.

il-kasta- Mališani sa KiM po četvrti put u KASTA kampu u Ivanjici (VIDEO)

Iz košarkaškog kampa KASTA ističu sa ponosom da će se i ubuduće truditi da opravdaju veliko poverenje koje im je ukazano i da ponovo budu dobri domaćini i organizatori svih aktivnosti.

il-kasta1 Mališani sa KiM po četvrti put u KASTA kampu u Ivanjici (VIDEO)

Međunarodni kamp KASTA ove godine proslavlja 27 godina rada i postojanja i za to vreme ugostio je ogroman broj dece iz celog sveta, a Kancelarija za KiM je već četvrtu godinu zaredom obezbedila učešće u ovom kampu naših mladih košarkaša sa Kosmeta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *