Po peti put Dragomir Lazović izabran za prvog čoveka FK ”Javor Matis” iz Ivanjice

U sali opštine Ivanjica održana je Izborna sednica Skupštine FK ‘’Javor Matis’’ za mandatni period 2024-2028. Od ukupno 63 člana Skupštine prisustvovalo je njih 49.  Predlog većine da sadašnji predsednik tu funkciju obavlja i u naredne četiri godine, jednoglasno je podržan. Za potpredsednike su izabrani Dušan Sekulic i Petar Lazović a o planu rada i aktivnostima kluba za naredni period govorio je  Dragomir Lazović kome je ovo peti mandat prvog čoveka kluba.

Lazović je i ovog puta istakao nezadovoljstvo načinom finansijske podrške od strane lokalne samouprave i uporedio Ivanjicu sa drugim gradovima koji, kako je rekao, dobijaju značajna sredstva. On je izrazio nadu da će se svest o značaju sporta u narednom periodu podići na viši nivo.

IL-FK-Javor-skupstina2 Po peti put Dragomir Lazović izabran za prvog čoveka FK ''Javor Matis'' iz Ivanjice

U Upravni odbor FK Javor izabrani su: Dragomir Lazović, Petar Lazović, Dušan Sekulić, Milorad Pandurević, Radovan Ćurčić, Tomislav Parezanović i Tomislav Savić.

Jednoglasnu podršku su dobili i novi članovi Skupštine: Božidar Krivokuća, Goran Marić, Đorđe Lazović, Nebojša Milosavljević, Igor Tufegdžić, Bili Vulović, Momčilo Babić, Milisav Luković i Marko Martinović.

IL-FK-Javor-skupstina Po peti put Dragomir Lazović izabran za prvog čoveka FK ''Javor Matis'' iz Ivanjice

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *