I u Burojeviće stigao asfalt – lokalna samouprava nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu na seoskom području (VIDEO)

Ivanjica – Dugo očekivan asfaltni put stigao je i u ivanjičko selo Sivčina, zaselak Burojevići. Ova investicija vredna je 10 miliona dinara, meštani su izdvojili četvrtinu novca a ostalo je finansirala lokalna samouprava. Po rečima predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, nastavlja se praksa ulaganja u infrastrukturu na seoskom području  uz dobru saradnju sa ljudima koji žive u ovim krajevima.

Za oko trideset domaćinstava koja se nalaze u ovom delu Sivčine asfalt je od ogromnog značaja. Put je bio u veoma lošem stanju što im je otežavalo život i rad. Sada će biti svima mnogo lakše jer se njihova višedecenijska želja ispunila.

IL-put-burojevici-MM- I u Burojeviće stigao asfalt - lokalna samouprava nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu na seoskom području (VIDEO)

Kako kažu iz lokalne samouprave vremenske prilike mnogo ranije su otvorile građevinsku sezonu pa se nadaju da će svi planirani putni pravci ove godine biti završeni u roku.

IL-put-burojevici- I u Burojeviće stigao asfalt - lokalna samouprava nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu na seoskom području (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *