PUPS članovima u Ivanjici predstavio predizborni program (VIDEO)

Danas je u Ivanjici održan sastanak Opštinskog odbora PUPS-a  kome su prisustvovali Ilo Mihajlovski , predsednik IO ove političke organizacije i Sreten Selaković državni sekretar. U ime domaćina prisutne su pozdravili predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović i Milena Cvetković, predsednica lokalnog odbora.

Tema sastanka bile su pripreme za predstojeće lokalne izbore na koje će izaći sa već prepoznatljivim sloganom ’’Penzije prate plate’’, a za šta će zalagati u budućnosti za InfoLigu govorio je Ilo Mihajlovski.

IL-PUPS-Ivanjica PUPS članovima u Ivanjici predstavio predizborni program (VIDEO)

Predsednica odbora u Ivanjici, Milena Cvetković, zahvalila se koalicionim partnerima na dobroj saradnji i istakla nadu da će ona biti nastavljena.

Opština Ivanjica preko Ministarstva za brigu o selu dobila je vrednu donaciju, odnosno 7 miliona dinara za kupovinu minibusa, već treću godinu zaredom ovo ministarstvo  finansijski podržava Miholjske susrete sela a zahvaljujući projektu dodele bespovratnih sredstava za kupovinu kuće na selu, zbrinute su dve porodice na teritoriji ivanjičke opštine.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *