Poziv mladima da se prijave na konkurs za upis u Srednju školu unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je petog februara Konkurs za prijem 224 učenika u prvu godinu Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“.  Tokom školovanja učenici stiču znanja i veštine za rad policije u zajednici, održavanje javnog reda i mira, otkrivanje i rasvetljavanje krivičnih dela i prekršaja, kontrole i regulisanja saobraćaja i  kontrole državne granice.

Sve informacije mogu se pronaći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i na sajtu Srednje škole unutrašnjih poslova www.ssup.edu.rs Srednja škola unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici osnovana je 1967.  godine i do 2009. godine, kada je školovanje završila poslednja 38. klasa, kroz nju je prošlo više od 14.500 učenika. Odlukom Vlade Republike Srbije 2023. ponovo je uspostavljena i nosi ime prvog srpskog ministra unutrašnjih poslova.

IL-policija-prijem-ivanjica-mup- Poziv mladima da se prijave na konkurs za upis u Srednju školu unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” (VIDEO) IL-prijem-policija-mup-ivanjica Poziv mladima da se prijave na konkurs za upis u Srednju školu unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *