Izgorela kuća porodice Prokopijević u Butkovu kod Ivanjice (VIDEO)

U selu Butkovo kod Ivanjice danas je u požaru izgorela porodična kuća Miška Prokopijevića. Kako nezvanično saznajemo vatra je progutala oko osamdeset odsto ovog stambenog objekta i sve od pokućstva. Vlasnik kaže da je kuća bila kompletno oprtemljena a prema njegovoj proceni šteta je preko 20 000 evra.

-Bio sam u gradu, u Ivanjici, kada me pozvao komšija i rekao mi ’’požuri u Butkovo gori ti kuća’’. Zamolio sam ga da pretrči i podiogne klizna vrata kako bi oborio osigurače ali već je bio dim u svim prostorijama i nije mogao da uđe. Kažu da su prvo primetili dim kako ide iz dnevne sobe i širi se prema terasi i drvenim stubovima. Ne znam šta je u pitanju, verovatno instalacije, mada je veći deo električnih aparata bio isključen iz struje. Šta da vam kažem, mnogo sam uložio u ovu kuću, rađena je prema svim standardima, nova gradnja, preko sto kvadrata…i eto sad ostali samo garavi zidovi.- priča razočarano Miško.

IL-zapaljena-kuca-Butkovo- Izgorela kuća porodice Prokopijević u Butkovu kod Ivanjice (VIDEO)

Vatrogasci su stigli odmah po pozivu ali je vatra već naveliko zahvatila objekat. Nakon nekog vremena požar je lokalizovan ipak veći deo kuće je stradao.

IL-kuca-pozar Izgorela kuća porodice Prokopijević u Butkovu kod Ivanjice (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *