Kako prirodnim putem možete izlečiti astmu, prostatu, anemiju…? (VIDEO)

Ivanjica-Sve više ljudi u poslednje vreme shvata značaj lečenja  prirodnim preparatima, a apiterapija je jedna od dokazano uspešnih metoda za izlečenje različitih bolesti. Ona objedinjuje i prevenciju i terapiju, a sve se zasniva na primeni pčelinjih proizvoda. Prvi apiterapeut iz ovog dela Srbije Ivanjičanin Ivan Stamenić, koji je svoje znanje o primeni pčelinjih proizvoda stekao na Akademiji za pčelarstvo i apiterapiju Srbije u Beogradu, pokrenuo je proizvodnju namenskih proizvoda za raličite vrste oboljenja. Preparati na bazi pčelinjih  proizvoda povoljno utiču i na kožu, pa Ivan u okviru svog poljoprivrednog gazdinstva pravi i meleme sa gavezom, nevenom, kamilicom kao i propolis kreme.

Lekovite pčelinje proizvode možete poručiti putem telefona (0642109448), društvenih mreža (fejsbuk, instagram) ili direktno na adresi poljoprivrednog gazdinstva Stamenić.

il-med Kako prirodnim putem možete izlečiti astmu, prostatu, anemiju...? (VIDEO)

Jedan od narednih Ivanovih poduhvata jeste i izgradnja apikomore o čemu je sproveo opsežno istraživanje u okviru završnog rada na Akademiji. To je uslovilo i njegovo angažovanje kao predavača i jednog od autora publikacije za izgradnju apikomore.

il-propolis Kako prirodnim putem možete izlečiti astmu, prostatu, anemiju...? (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *