Kao kod kuće – Pansion “Obradović” na Katićima domaćinskom atmosferom privlači veliki broj turista (VIDEO)

Ivanjica – U potrazi za prirodnim lepotama, čistim vazduhom i zdravom hranom mnogi turisti iz različitih krajeva zemlje, ali i sveta dolaze u Ivanjicu i sela ivanjičke opštine. Prema rečima vlasnika turističkih objekata za novogodišnje i božićne praznike uvek se traži krevet više, a i oni se svake godine trude da obogate ponude zanimljivim sadržajima.

Pansion ‘’Obradović’’ u Katićima ima tri decenije dugu tradiciju u bavljenju seoskim turizmom. Osim kvalitetnog, kategorisanog smeštaja u apartmanima i sobama  i raznih sadržaja, ono što godinama privlači turiste jeste prijatna atmosfera i ljubazni vlasnici koji svakog gosta dočekaju uz domaću kafu, rakiju i slatko.

IL-Soba-1-Obradovici- Kao kod kuće - Pansion "Obradović" na Katićima domaćinskom atmosferom privlači veliki broj turista (VIDEO)

Gosti u pansionu “Obradović” uglavnom dolaze iz većih gradova, tražeći beg od gužve i stresa užurbanog načina života.

IL-Soba-2-Obradovic- Kao kod kuće - Pansion "Obradović" na Katićima domaćinskom atmosferom privlači veliki broj turista (VIDEO)

S obzirom na to da se pansion “Obradović” nalazi u netaknutoj prirodi, blizu Mučnja i Karađorđevih šanaca, posetioci najviše uživaju u aktivnom odmoru.

I ove godine Vlada Republike Srbije dodeljuje 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, a pošto se maksimalna vrednost vaučera povećala sa 5000 na 10000 dinara, turisti još lakše i jeftinije mogu do željenih destinacija.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *