Šest zlatnih medalja i zlatni pehar za hotel “Park” iz Ivanjice na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

U sklopu nedavno završenog 54. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, hotel “Park” iz Ivanjice ponosno se istakao osvajanjem 6 zlatnih medalja i prestižnog zlatnog pehara. Ova izuzetna priznanja potvrđuju izvanrednu posvećenost hotela kvalitetu usluge, održivosti i inovaciji u turističkom sektoru.

Sajam je okupio više od 240 izlagača iz 10 zemalja, a hotel “Park” je zablistao svojim jedinstvenim pristupom gostima i izvanrednim sadržajima. Zlatne medalje i priznanja osvojene su u sledećim kategorijama:

-Opremljenost konferencijskog prostora

-Usklađenost hotela sa prirodom

-Vrhunski nivo Wellness & SPA centra

-Izvanredna gastronomska ponuda

-Vrhunski nivo smeštajnih kapaciteta

-Stručnost i ljubaznost osoblja.

Zlatni pehar stigao je u kategoriji “Za vrhunske sadržaje hotela i doprinos u razvoju kongresnog turizma.” na šta je menadžment i osoblje hotela posebno ponosno.

il-hotel1-1 Šest zlatnih medalja i zlatni pehar za hotel "Park" iz Ivanjice na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Hotel Park u Ivanjici već nekoliko godina lider je u regionu u sferi kongresnog turizma i omiljena je destinacija za seminare, korporativne proslave i kolektivne odmore nekih od najvećih kompanija u zemlji.

Direktor hotela, gospodin Predrag Trnavac, izjavio je: “Ove nagrade su priznanje našem posvećenom timu i dokaz da se trud i ulaganje u kvalitet itekako isplate. Hotel Park nije samo destinacija za odmor, već i mesto gde se stvaraju nezaboravna iskustva, ili kako mi kažemo Gde se spaja posao i zadovoljstvo. Zahvalni smo na ovim nagradama i radujemo se budućnosti, u kojoj ćemo nastaviti postavljati standarde u turističkoj industriji.”

il-hotel3 Šest zlatnih medalja i zlatni pehar za hotel "Park" iz Ivanjice na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

“Hotel Park iz Ivanjice nastavlja privlačiti pažnju kako gostiju iz zemlje tako i inostranstva i postavljati nove standarde u gostoprimstvu, predstavljajući se kao nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje, odmora u prirodi, Wellness-a  i vrhunskog turističkog iskustva”- istakao je Goran Marinković, supervizor preduzeća Park System Logistics prilikom preuzimanja nagrada na Novosadskom sajmu.

il-hotel2 Šest zlatnih medalja i zlatni pehar za hotel "Park" iz Ivanjice na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *