Obećana pomoć stigla na adresu šestočlane porodice Bažalac (VIDEO)

Ivanjica – Šestočlana porodica Bažalac iz ivanjičkog sela Osonica dočekaće ovu zimu u pristojnijim uslovima i toplijem domu jer je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, ispunio obećanje koje je dao domaćinu Vasiliju da će nabaviti potreban materijal za izolaciju i uređenje njihovog doma. Danas je Bažalcima stigla zidna i podna keramika, laminat, staklena vuna, filc, sredstva za izolaciju vlage, glet, gips, lepak, jupol i drugo,  ali i topla odeća i obuća za četvoro mališana.

-Mnogo nam ovo znači. Narednih dana ću moći da dovršim na kući sve da moja porodica ima siguran dom jer nismo ovo finansijski mogli da priuštimo. Četvoro dece, svakodnevne obaveze, treba puno novca. Zahvalio bih se predsedniku i svima koji su nam pomogli. –rekao je Bažalac.

IL-Predsednik-Mitrovic-u-poseti-Bazalcima-1 Obećana pomoć stigla na adresu šestočlane porodice Bažalac (VIDEO) IL-Vasilije-Bazalac- Obećana pomoć stigla na adresu šestočlane porodice Bažalac (VIDEO)

Iako će mališani dobiti adaptiran, lepši prostor za život, ipak su se najviše obradovali toploj garderobi i poklonima.

You may also like...

2 Responses

  1. 06/12/2023

    […] Kurir.rs/Infoliga […]

  2. 06/12/2023

    […] Šestočlana porodica Bažalac iz ivanjičkog sela Osonica dočekaće ovu zimu u pristojnijim uslovima i toplijem domu jer je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, ispunio obećanje koje je dao domaćinu Vasiliju da će nabaviti potreban materijal za izolaciju i uređenje njihovog doma, prenosi Infoliga.rs. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *