Vozači saniteta prikupili pomoć za porodicu Igora Milenkovića ubijenog u Banjskoj

Na inicijativu vozača saniteta iz Ivanjice, Dejana Kezovića, kolege iz čitave zemlje skupile su 520.000 dinara pomoći za suprugu i decu tragično ubijenog Igora Milenkovića iz Leposavića.

Vozači saniteta okupljeni u viber grupi koja broji oko 1200 članova iz svih krajeva zemlje pokazali su svoju humanu stranu, jer kako kažu, iako su svesni da Igora ne mogu vratiti, želeli su da pokažu saosećanje sa njegovom suprugom i decom, koji imaju devet i dvanaest godina. Oni su porodici novac uručili povodom četrdesetodnevnog pomena.

– Kada je Igor poginuo, neko od nas je u viber grupi to objavio i počeli su da se nižu izrazi saučešća. Budući da sam osnivač grupe moj predlog je bio da solidarnost sa porodicom nastradalog kolege izrazimo na drugačiji način i predložio da objavimo žiro-račun na koji je svako mogao da uplati novac, koliko ko može – pojašnjava Kezović, administrator viber grupe vozača u zdravstvu osnovane u znak međusobne solidarnosti.

On ističe da je odštampao najemotivnije izraze saučešća koje su kolege upućivale na viber grupi i predao Igorovoj supruzi Darinki. Novac se, kaže, potroši, a iskreni izrazi saučešća i solidarnosti u teškim trenucima sa Igorovom porodicom, ostaju u pamćenju i uramljeni na papiru.

Podsećamo, Stefan Nedeljković iz Zvečana i Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića su ubijeni u sukobu s tzv. kosovskom policijom u Banjskoj 24. septembra.

il-vozaci-saniteta Vozači saniteta prikupili pomoć za porodicu Igora Milenkovića ubijenog u Banjskoj

 

You may also like...

1 Response

  1. 07/11/2023

    […] Na inicijativu vozača saniteta iz Ivanjice, Dejana Kezovića, kolege iz čitave zemlje skupile su 520.000 dinara pomoći za suprugu i decu tragično ubijenog Igora Milenkovića iz Leposavića, piše Infoliga.  […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *