Radoslav izlečio sebe pa odlučio da pomogne i drugima (VIDEO)

Ivanjica – Radoslav Drašković iz okoline Kušića kod Ivanjice petnaest godina uzgaja koze, pravi kozji sir, surutku, mleko i meleme jer, kaže, to mu je spasilo život. Na radnom mestu je zaradio tešku upalu pluća, lečio se dugo ali posledice su bile vidne. Na preporuku prijatelja počeo je da konzumira kozje proizvode koji su ga preporodili. I tako je pokrenuo proizvodnju a sve sa ciljem da pomogne i drugim ljudima.Posebno interesovanje vlada za meleme koje Radoslav pravi od kozjeg mleka i lekovitih trava.

Pravljenje kozjeg sira i drugih proizvoda nije teško, kaže Radoslav, ali zahteva puno vremena.

il-kozji-sir Radoslav izlečio sebe pa odlučio da pomogne i drugima (VIDEO)

Gotovo svakodnevno turisti svraćaju da pazare njegove proizvode a kasnije ostaju u kontaktu pa mi Radoslav šalje pošiljke u Beograd i druge krajeve Srbije.

il-koza1 Radoslav izlečio sebe pa odlučio da pomogne i drugima (VIDEO)

Kozje mleko može pomoći i u smanjenju nivoa holesterola u arterijama i žučnoj kesi. Kozji sir je dobar za obnovu jetre. Pored ovih zdravstvenih prednosti, važno je istaći i ulogu kozjeg mleka u nezi kože.

You may also like...

3 Responses

  1. Nikola kaže:

    Moze li se dobiti kontakt telefon I adresa u vezi Radoslava I kozjih napitaka? Hvala.

  1. 21/10/2023

    […] je rekao za portal “Info liga“, na radnom mestu je zaradio tešku upalu pluća, dugo se lečio, ali posledice su bile […]

  2. 22/10/2023

    […] Radoslav Drašković iz okoline Kušića kod Ivanjice petnaest godina uzgaja koze, pravi kozji sir, surutku, mleko i meleme jer, kaže, to mu je spasilo život, prenosi Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *