U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica posetio mališane u vrtićima (VIDEO)

U okviru obeležavanja Dečije nedelje najmlađi Ivanjičani imali su priliku da se druže sa Klovnom Markom i Sunđer Bobom, a posebno iznenađenje priredio im je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, koji je u duhu ovogodišnjeg slogana „Veliko srce dece Srbije“ mališane  obradovao slatkišima u obliku srca.

Predsednik opštine istakao je da je će se lokalna samoprava i dalje truditi da deci obezbedi bezbrižno i radosno detinstvo.

IL-Decija-ned-3 U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica posetio mališane u vrtićima (VIDEO) IL-Decija-ned-naslovna- U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica posetio mališane u vrtićima (VIDEO)

PU „Bajka“ nizom aktivnosti obeležila je dečiju nedelju, u okviru koje su decu prvenstveno učili humanim vrednostima. Objekat „Pahuljica“  na Bukovici svečanom prirednom obeležio je jubilej, 10 godina postojanja.

IL-Decija-ned-1 U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica posetio mališane u vrtićima (VIDEO) IL-Decija-ned-2 U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica posetio mališane u vrtićima (VIDEO)

Dečija nedelja, tradicionalna nacionalna manifestacija za zaštitu i promociju dečjih prava  trajaće do 8. oktobra.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *