Završena prva faza rekonstrukcije šetališta u Ivanjici (VIDEO)

Završena je prva faza rekonstrukcije šetališta u Ivanjici. Radovi su koštali oko 4,5 miliona dinara i finansirala ih je Turistička organizacija uz podršku lokalne samouprave. Sanirane su posledice poplava i vremenskih nepogoda koje su zadesile opštinu  proteklih godina, a u okviru radova asfaltirano je 240 metara staze.

Zbog bahatog ponašanja pojedinaca vrlo često su delovi mobilijara i kanti za otpatke u gradu uništeni. Zato je direktor turističke organizacije opet uputio apel građanima da vode računa o svom gradu, pogotovo što bi se novac koji se troši na kupovinu novog mobilijara mogao uložiti za dodatno uređenje parka i šetališta.

il-setaliste- Završena prva faza rekonstrukcije šetališta u Ivanjici (VIDEO)

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    IGI pohvaljuje trud i obnovu šetališta pokraj reke, ali IGI ima jednu mali primedbu.
    Klupe koje su postavljene pored šetne trase mogle su da se malo drugačije razmeste.
    Obrazloženje
    Sve klupe su postavljne na suncu, dobro to je ok za zimske dane, kasnu jesen i rano proleće jer građanima treba sunčeve svetlosti i toplote u hladnim danima, ali kada je osunčanost duga i jaka građani beže u hladovinu e tamo pod vrbama klupa gotovo da nema.
    Molba mladima
    IGI moli pretežno mlade, da se ne penju na ove nove klupe, kako bi seli na naslone, dobro to je trend mladih, ali takvim sedenjem posle odlaska mladih na klupama ostaje prljavština i blato sa obuće, pa posle takvog sedenja stariji građani ne mogu da koriste klupe jer su sedala blatnjava.

  2. Šomi kaže:

    Kako lepo brinu o svakom dinaru, suze mi krenuše

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *