Svečani prijem i nagrade za najbolje djake u Lučanima

U Lučanima je danas održan svečani prijem vukovaca i đaka generacije iz osnovnih i srednje škole sa teritorije opštine Lučani. Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović je u ime lokalne samouprave, učenicima uručio poklone, laptopove, čestitao na postignutim rezultatima i poželeo sreću u nastavku školovanja. Od lokalne samouprave laptopove je dobilo 14 učenika i to: jedan vukovac iz Srednje škole” Dragačevo” Guča, šest vukovaca iz OŠ “Milan Blagojević” u Lučanima, tri vukovca iz OŠ “Akademik Milenko Šušić” u Guči,  i četiri vukovca iz OŠ ” Kotraža” u Kotraži.

„Danas opština Lučani nastavlja lepu praksu koju smo započeli pre tri godine. Našim dragim vukovcima, ukupno je njih 14 , danas su uručeni prigodni pokloni od strane lokalne samouprave. Oni su dobili laptop računare koji će im svakako koristiti u nastavku školovanja. Mi, kao lokalna samouprava, trudimo se da omogućimo uslove za bolji društveni život mladih u Lučanima. Sutra, 1.septembra, posle 18 godina konačno puštamo u rad sportsku halu u Lučanima. Sve je završeno i dajemo je izdvojenom odeljenju Srednje škole “Dragačevo“ Guča na gazdovanje. Ove godine je novina i to da će svi naši odlični đaci sa teritorije opštine Lučani, od petog do osmog razreda, kao i učenici srednje škole, u toku naredne nedelje dobiti vaučere za noćno i dnevno kupanje na bazenu u Sportskom centru u Guči, koji će važiti do kraja ove i naredne godine“, rekao je danas predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

IL-Lucani-prijem-prvaka Svečani prijem i nagrade za najbolje djake u Lučanima

Za svoj trud i zalaganje od lokalne samouprave  laptop računare danas su dobili učenici:

Srednja škola „Dragačevo“ Guča: Jana Domanović

OŠ „Milan Blagojević“ Lučani: Nikolina Zečević, Kristina Jovanović, Jana Pantelić, Vladimir Petrović, Vuk Stevanović, Uroš Radisavljević

OŠ „Akademik Milenko Šušić“ Guča : Magdalena Marković, Teodora Rakićević, Milica Vasiljević

OŠ „Kotraža“ Kotraža: Dunja Vujičić, Jelena Marinković, Milica Filipović, Nataša Filipović

Pokloni za đake od lokalne samouprave su lep gest i priznanje za ostvarene rezultate, ali i podsticaj za još veće uspehe u budućnosti.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *