KZN Ivanjica: Poziv poslodavcima da se prijave za angažovanje praktikanata

Centru za radno angažovanje Ivanjica na konkursu koji je raspisala Opština Ivanjica, a od sredstava planiranih Programskim budžetom lokalne Kancelarije za mlade opštine Ivanjica za 2023. godinu, dodeljena su sredstva za realizaciju Programa radne prakse za mlade na teritoriji opštine Ivanjica.

Pozivamo sve zainteresovane poslodavce iz javnog, privatnog i civilnog sektora koji imaju potrebu za angažovanjem praktikanata da nam dostave informacije o broju i profilu praktikanata koji su im potrebni.

Prijave slati na mejl [email protected]. Poziv je otvoren do petka 12.05.2023. godine.

IL-Centar-za-Radno-Angazovanje-Ivanjica KZN Ivanjica: Poziv poslodavcima da se prijave za angažovanje praktikanata

Program radne prakse je organizovani program stažiranja baziran na trojnom ugovornom odnosu između Centra za radno angažovanje mladih, supervizora na lokaciji obavljanja prakse (poslodavca) i praktikanata. Tokom ovog programa praktikanti rade i uče u visoko stručnom okruženju koje je usmereno ka stalnom usavršavanju. Oni prate poslovanje preduzeća i institucija i uviđaju kako se teoretsko znanje stečeno u školi može primeniti na delu. Zahvaljujući tesnoj saradnji sa lokalnim poslodavcima, Centar za radno angažovanje mladih je u mogućnosti da mladima pruži izbor radnih mesta u brojnim oblastima kroz program radne prakse.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *