Atletičarke ivanjičkog ”Javora” u Baru na pripremama

Atletičarke Javora nalaze se u crnogorskoj luci Bar, gde obavljaju pripreme za nastupajuća državna prvenstava. Usklopu priprema učestvovaće na Međunarodnom atletskom mitingu ‘’Bar 2023’’ koji će okupiti najbolje atletičare regiona.

-U Baru na pripremama se nalazi jedna grupa atletičarki Javora koju u narednom periodu očekuju državna prvenstva u više uzrasnih kategorija. U sklopu priprema one će nastupiti i na Međunarodnom atletskom mitingu u ovom Crnogorskom gradu, a to će biti dobra prilika za proveru njihove trenutne forme uoči najznačajnijih takmičenja u ovoj godini.- rekao je trener Atletskog kluba ‘’Javor’’, Dušan Orestijević.

IL-AK-JAVOR-2 Atletičarke ivanjičkog ''Javora'' u Baru na pripremama

-Vrlo zahtevna sezona je pred našim takmičarima, očekuju nas takmičenja u dečijoj atletici, učešca na državnim prvenstvima u više uzrasnih kategorija, određeni broj atletičara će učestvovati i na Međunarodnim takmičenjima. Želimo da ponovo, kao što smo to i do sada radili, opštinu Ivanjica snažno predstavimo na MOSI igrama u Kolašinu, jer lokalna samouprava podržava naš rad, a bez te podrške ne bi bilo ni dobrih sportskih rezultata koje Atletski klub ‘’Javor’’  godinama postiže. – rekao je trener Atletskog kluba ‘’Javor’’ Dušan Orestijević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *