U Ivanjici održan seminar o formativnom ocenjivanju (VIDEO)

U Tehničkoj školi u Ivanjici danas je održan seminar sa ciljem upoznavanja nastavnika stranih jezika sa prednostima formativnog ocenjivanja u cilju kontinuiranog praćenja napredovanja učenika i osposobljavanja nastavnika za primenu metoda i tehnika kojima se prati razvijanje jezičkih veština. Seminaru su prisustvovali svi zainteresovani nastavnici, koji su razmenili svoja iskustva, savete i tražili predloge rešenja u svakodnevnom radu.

Ovim predavanjem nastavnici su stekli znanja o glavnim karakteristikama formativnog ocenjivanja, različitim tehnikama i metodama koje se koristi, kao i načina da naprave lični plan formativnog ocenjivanja.

il-seminar- U Ivanjici održan seminar o formativnom ocenjivanju (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

 1. Milica kaže:

  Trla baba lan

 2. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

  Ako najbolji odlaze, a evidentno je da odlaze
  Ko nas uči i ko nas leči, pa oni koji ostaju? Koja je stvarna „cena“ kupljene diplome ili doktorata? Cene takvih dioloma se vide u bolnici, školi, fakultetu, preduzeći itd.
  Može li jedno društvo da se razvija bez dobrog obrazovanja? Pa može,to vudumo svakodnevno, na ulici u prodavnici u kafiću na stadionima, na televiziju itd.
  Ako je nešto kod komunista bilo dobro to je nesumljivo obrazovanje.
  Da li se još neko seća nekadašnjih natavnika;
  Nade Kreje, Žane, Dura Mitrašinovića, Šlapeka, Jefta Polića, Novaka, svi su oni došli sa strane, Komunisti im obezbedili normalne uslove za život, a njihovo je bilo da decu nauče pravim vrednostima. To je nekada davalo dobre rezultate. Te i takve generacije učenika odlaskom u beli svet su pravili dobre karijere.Bila su to vremena ozbiljnog rada, nade i vere u bolje sutra.
  A danas!?
  E danas, više nema tih divnih humanih ozbiljnih i odgovornih nastavnika “demokratija i volja naroda” je sve demokratizovala da i najgori mogu da postanu pametni voze firmirane aute i dobiju ničim nezasluženu fotelju i uloge u rijalitiju ZADRUGE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *