Ivanjičanka stvara unikatne ukrase: ”Moj motiv je da JA dosegnem visine a ne NOVAC” (VIDEO)

Ivanjica – Stajka Ivanović iz Ivanjice sa svojih deset prstiju stvara umetnička dela. Od cvetnih aranžmana, uskršnjih i božićnih ukrasa, koje je krenula da radi iz hobija i čiste ljubavi, stigla je do modnih detalja za čuvenu baletsku školu igre  Ašhen Ataljanc.

Stajkini radovi posebno se ističu po toplini koja je utkana u svaki detalj jer za razliku od mnogih ona ovo ne radi zbog novca već iz želje da se oproba u različitim tehnikama, napreduje, usavrši se i svojim unucima ostavi nešto lepo i unikatno za uspomenu.

Nakon dugogodišnjeg rada kao medicinska sestra Stajka je pri odlasku u penziju odlučila da ne stane. Naprotiv, veoma je aktivna pa osim divnih aranžmana i kreacija, koje su zainteresovale i poznate umetnike, Stajka je postala pravi majstor za pripremu sokova i likera. I dalje je ne napušta želja da eksperimentiše i istražuje.

IL-Stajka-i-cvetici- Ivanjičanka stvara unikatne ukrase: ''Moj motiv je da JA dosegnem visine a ne NOVAC'' (VIDEO) IL-Stajka-i-cvetici-1 Ivanjičanka stvara unikatne ukrase: ''Moj motiv je da JA dosegnem visine a ne NOVAC'' (VIDEO)

Stajka za ljubitelje njenih radova priprema nešto novo. Dosadašnji materijal zameniće čistom svilom i putem nove japanske tehnike stvarati unikatne ukrase koji će sigurno osvojiti tržište i van granica Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *