Protivgradni strelci nezadovoljni nadoknadom Hidrometeorološkog zavoda Srbije (VIDEO)

Ivanjica – Danas je održan sastanak predstavnika lokalne samouprave, hidrometeorološkog zavoda iz Sjenice i protivgradnih strelaca sa područja ivanjičke opštine. Iako su u više navrata tražili da im država obezbedi bolje uslove rada i viša primanja, nažalost, povećanje za ovu godinu iznosi samo 500 dinara, što je izazvalo njihovo veliko nezadovoljstvo. Slobodan Radivojević, koji već godinama radi na protivgradnoj stanici u Rokcima,  rekao je da ovaj posao rade isključivo zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je prošle i ove godine izdvojila značajan deo sredstava kako bi nadoknada za ovaj težak rad bila bar malo pristojnija. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, istakao je značaj protivgradnih strelaca za Ivanjicu koja je izložena čestim vremenskim nepogodama.

Ivanjičani očekuju da će Ministarstvo poljoprivrede prepoznati značaj protivgradne odbrane posebno iznad Ivanjice gde se u sezoni ispali preko 500 raketa.

IL-Protivgradni-strelci-Ivanjica- Protivgradni strelci nezadovoljni nadoknadom Hidrometeorološkog zavoda Srbije (VIDEO) IL-Protivgradni-strelci-Ivanjica-naslovna- Protivgradni strelci nezadovoljni nadoknadom Hidrometeorološkog zavoda Srbije (VIDEO)

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *