Najvredniji osmomartovski poklon u Predškolskoj ustanovi “Arilje” (VIDEO)

U moru skupih poklona koje su povodom 8.marta osobe nežnije pola dobile u Predškolskoj ustanovi Ailje izdvojio se jedan poseban. Naime, vaspitačice Verica Davidović i Jelena Drašković odrekle su se ovogodišnjih darova i uz dogovor sa roditeljima mališana odlučile da sakupljeni novac uplate za pomoć svom sugrađaninu  Rajku Vasilijević.

Uz to što su kroz različite aktivnosti najmlađe učile o rodnoj ravnopravnosti, vaspitačice su se potrudile i da kod mališana izazovu empatiju i sopstvenim primerom pokažu koliko je bitno biti human.

IL-Arilje-vaspitacice- Najvredniji osmomartovski poklon u Predškolskoj ustanovi "Arilje" (VIDEO)

Iz ove ustanove kažu da učestvovanjem u različitim humanitarnim akcijama mališane žele da nauče od malih nogu da pomažu svoju zajednicu, ali i sve druge kojima je pomoć potrebna.

IL-Vrtic-Arilje- Najvredniji osmomartovski poklon u Predškolskoj ustanovi "Arilje" (VIDEO)

U Arilju se ovih dana održava niz akcija za pomoć Rajku, koji pored dugogodišnjeg odlaska na dijalizu, sada mora na neophodnu operaciju kukova. Na različitim humanitarnim turnirima i koncertima Ariljci su se udružili u najhumanijem cilju- da pomognu svom sugrađaninu kako bi što pre ozdravio.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *