Golman Javora nagradu kompanije Mozzart prosledio za lečenje kolege

Sa početkom prolećne sezone Mozzart Bet Superlige na teren se vratila i humanost! Kompanija Mozzart i u ovom delu domaćeg šampionata nastavlja svoju tradiciju nagrađivanja najboljih igrača kola i meseca koji novac uplaćuju u humanitarne svrhe. Titula najboljeg na startu drugog poluveremna Mozzart Bet Superlige pripala je mladom golmanu Javora Strahinji Manojloviću prvi čuvar mreže koji je dobio ovo priznanje.

Nagradu kompanije Mozzart za najboljeg igrača 20. kola Mozzart Bet Superlige u iznosu od 50.000 dinara prosledio je za lečenje svog kolege maldog golmana Miloša Božovića.

„On je iz Istočnog Sarajeva i 2014. godine je na utakmici doživeo udarac u glavu, od tada je na lečenju i u zdravstvenim problemima. Novac mu je potreban za tretman matičnim ćelijama u Moskvi i nadam se da će mu makar malo pomoći. Ovakva vrsta humanitarnih akcija je za mene svakako motiv da i u nekim narednim mečevima pokušam da budem najbolji i ponovo nekome pomognem“ istakao je Strahinja.

il-mozarts-slika Golman Javora nagradu kompanije  Mozzart prosledio za lečenje kolege

Zvanična statistika kaže da je Manojlović zaslužno proglašen za najboljeg jer je na prošloj utakmici ekipa Mladosti uputila 20 udaraca na gol Javora, da je od toga osam išlo u okvir gola a Manojlović odbranio šest.

„Znao sam da je iza mene dobra utakmica, znao sam da ću pamtiti debi u dresu Javora i da ću sigurno biti igrač utakmice, ali ni slutio nisam da će me partija protiv Mladosti u Novom Sadu dovesti do epiteta igrača kola Mozzart Bet Superlige. Počastvovan sam i srećan zbog priznanja ali dodatno sam zadovoljan jer je nagrada kompanije Mozzart humanitarna i obradovaće još nekoga a ne samo mene“ dodao je mladi golman.

Plaketu i ček koju je Manojlović prosledio za lečenje Miloša Božovića uručila je Nena Vasić predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe. Svakog igrača meseca kompanija Mozzart nagrađuje sa nagradom od 100.000

Tekst i foto / MozzartSport/Mozzartbet

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *