Goliju okupirali sneg i turisti – putevi prohodni ali vetar stvara smetove do metra (VIDEO+FOTO)

Na Goliji je tokom prethodna dva dana palo novih trideset centimetara snega tako da je ova planina trenutno ’’najsnežnija’’ u čitavoj Srbiji. Iz preduzeća  ’’Putevi’’ Ivanjica,  potvrdili su da su svi putni pravci prohodni jer su ekupe za čišćenje na terenu dvadesetčetiri časa.

-Apelujemo na vozače da ne kreću na put bez kompletne zimske opreme i da budu vrlo oprezni za volanom.  Na pojedim deonicama stvaraju se smetovi i do metra. Non stop čistimo ali vremenske prilike su nepredvidive. –kažu iz Puteva.

viber_slika_2023-01-24_12-20-15-910-768x1024 Goliju okupirali sneg i turisti - putevi prohodni ali vetar stvara smetove do metra (VIDEO+FOTO)

Sneg na Goliji trenutno pada a kretanje vozačima otežava i magla koja je prisutna od juče i smanjuje vidljivost pri kretanju. Najkritičniji putni pravac je  Preko brdo – Đonovo polje – Odrvaćenica.

sneg-‚1-768x1024 Goliju okupirali sneg i turisti - putevi prohodni ali vetar stvara smetove do metra (VIDEO+FOTO)

Ipak zakasnele zimske padavine izmamile su veliki broj turista i ljubitelja aktivnosti na snegu  pa je Golija ovih dana prepuna ljudi iz raznih delova Srbije.

sneg-2-768x1024 Goliju okupirali sneg i turisti - putevi prohodni ali vetar stvara smetove do metra (VIDEO+FOTO) sneg-3-768x1024 Goliju okupirali sneg i turisti - putevi prohodni ali vetar stvara smetove do metra (VIDEO+FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *