Na mostu kapija i katanac, za neverovati (VIDEO)

Ivanjica – U Međurečju kod Ivanjice nikao privremeni amaterski most preko reke Moravice. Ne bi ova situacija bila toliko čudna, dešavalo se i ranije da u ruralnim područjima ljudi sami prave prelaze preko reke, da se na mostu ne nalazi kapija sa katancem. Onaj koga je postavio odlučio je da ’’zaključa reku’’. Nesvakidašnji prizor sve više privlači pažnju prolaznika.

-Pa meni je smešno. Nikada nisam video kapiju na mostu. Pošli smo prema Goliji i kada sam spazio ovo morao sam da se zaustavim i fotografišem.  Šta da vam kažem, svašta će Srbin smisliti.-priča Beograđanin koga je ovaj prizor veoma zainteresovao.

Mali broj meštana i vikendaša koji prolaze pored nesvakidašnjeg mosta svedoče da je kapija nekada zaključana, nekada ne.

-Kako kad. Prelazio sam dva puta bilo je otključano. Jednom kada sam hteo da pređem kapija je bila pod katancem, tačnije most je bio pod katancem. Kažu da je to stavio ovaj čovek sa druge strane reke, on je valjda i pravio ovaj most. Ne znam, ali skreno prvi put sam video da most može da se zaključa.- kaže meštanin.

IL-most-na-reci-i-kapija- Na mostu kapija i katanac, za neverovati (VIDEO)

Onoga ko je postavio most sa kapijom nismo uspeli da pronađemo ali ovaj izum je svakako za neverovati.

You may also like...

4 Responses

 1. Dr kaže:

  Srpska posla nezreli inadzijski mentalitet.
  Ne zna se ko je gori,vlasnik koji nema svest o interesu drustva ili pokvareni clanovi drustva kojii nisu hteli da ucestvuju u izgradnji ali bi da koriste sto je drugi izgradio.

 2. Milovan kaže:

  Beogradjani.
  A vi ste zaboravili kako ste zakljucali Beograd da prognani Srbi nebi mogli da dodju u BG.
  A sada se cudite sto je covek zakljucao nesto sto je sam izgradio na privatnom vlasnistvu.
  E beogradjani,pokvarenii ste do bola.

 3. Dalmatinac kaže:

  E ako je vala. Imao sam i ja komsije stavili 4 bandere i 4 zice o nasem trosku. Bili ponudjeni da ucestuju pa posle okacili se svi. Cak su se i rugali kad smo kopali rupe za bandere.

 4. era kaže:

  PREDPOSTAVLJAM da je covek o svom trosku premostio reku ka svojoj kuci-Imanju.Predpostavljam da je i druge komsije nudio da mu pomognu u izgradnji.I da nije covek je to uradio za sebe a ne za celo selo.Ocigledno sad bi mnogi da prelaze preko tog mostica preko njegovog imanja da ne idu naokolo a on da nema mira na svom posedu.PREDPOSTAVLJAM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *