Parking prostor i pešačka zona u okviru projekta Sportskog centra Ivanjica (VIDEO)

U toku je realizacija druge faze radova u okviru Sportskog centra Ivanjica gde se gradi parking prostor za 55 vozila i prilazna pešačka zona do Jelića polja. Lokalna samouprava je za ove namene izdvojila 15 miliona dinara i prema najavama predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, radovi će naredne godine biti nastavljeni kroz izgradnju četiri multifunkcionalna terena.

U okviru Sportskog centra uz postojeći fudbalski teren na Jelića polju i već postavljen  teren veštačkom travom, rade se četiri multifunkcionalna terena, teniski teren, atletska staza, teretana na otvorenom, tartan staza, igralište za decu, streljana, svlačionice i neophodn  prateće prostorije… U planu je bazen koji će se nalaziti u okviru sportskog kompleksa veličine je 33 x 25 metara i manji za decu  kao i spratni ugostiteljski objekat koji će na gornjoj etaži nuditi mogućnost  sunačanja i odmora.

IL-jelica-polje-parking- Parking prostor i pešačka zona u okviru projekta Sportskog centra Ivanjica (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Ejsiou kaže:

    Kakva streljana? Samo vazdušna puška je neka najblaža varijanta, a drugo da ne spominjemo. Ne, nikako. Kome je to opsesija nek se prijavi u policiju ili žandarmeriju, pa pravac Jasenovo u kamp za obuku i nek puca do mile volje.

  2. Ana kaže:

    Ako se gradi bazen zasto se gradi duzina 33m kada je olimpijski bazen 50m i kada manja mesta od Ivanjice imaju olimpijski bazen? Guca, Pozega, Lucani… Svi imaju olimpijske bazene i na njima je ogromna guzva, upola manji bazen koji je predvidjen ne moze da zadovolji potrebe grada. Promenite plan i izgradite veci bazen jer je on potrebnoji od tih terena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *