Meštani naselja Lug pozvali nadležne da reše goruće probleme (VIDEO)

Meštani naselja Lug juče su se okupili kako bi iskazali nezadovoljstvo i uputili apel nadležnima da im reše dva najveća problema, parkirane automobile na trotoaru zbog kojih su deca svakodnevno izložena opasnosti i prepune kontejnere smeća usled kojih se naseljem širi neprijatan miris. Velibor Vulović kaže da svakodnevno strahuje za bezbednost dece pri povratku iz škole jer osim što su trotoari zakrčeni, dodatnu opasnost izazivaju i bahati vozači. Smeće koga gotovo uvek ima pored kontejnera jednako kao i u njemu, stvara glavobolje meštanima.

U naselju Lug ima osam kontejnera od 1,1 kubik, što je čigledno nedovoljno. Iz JKP ’’Ivanjica’’ kažu da su veoma zainteresovani da stave više posuda za odnošnjenje smeća, na ovoj lokaciji, ali je problem što meštani ne dozvoljavaju da budu na njihovoj zemlji, u blizini kuće i slično.

sinpeks-720x50- Meštani naselja Lug pozvali nadležne da reše goruće probleme (VIDEO)

il-mestani-lug-300x142 Meštani naselja Lug pozvali nadležne da reše goruće probleme (VIDEO)

Smeće se odnosi dva puta nedeljno, a da bi se pojačao intezitet pražnjenja kontejnera nalog za izmenu plana mora dati komunalni inspektor.

il-smece-300x142 Meštani naselja Lug pozvali nadležne da reše goruće probleme (VIDEO)

Ipak ljudski životi i bezbednost najmlađih uvek su na prvom mestu tako da se očekuje reakcija nadležnih institucija koje mogu rešiti ove probleme.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *